Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan nyedhiyakake sampel sadurunge aku nggawe pesenan?

Ya, conto kasedhiya, mangga mbayar biaya sampel lan pengiriman dhewe.

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan khusus?

Ya, kita nyedhiyakake layanan OEM.Kita bisa ngatur logo lan kemasan miturut kabutuhan sampeyan.MOQ sing disesuaikan adhedhasar 1000pcs lan gratis.

Apa garansi produk sampeyan?

Kita nyedhiyakake garansi 5 taun kanggo komponen listrik lan omah, garansi 2 taun kanggo baterei.

Apa lampu darurat lan tandha metu bisa digunakake ing lokasi sing lembab?

Ya, bisa digunakake ing papan sing lembab, nanging ora udan.

Kanggo lampu darurat lan tandha metu, apa sampeyan nyedhiyakake aksesoris?

Ya, kita nyedhiyakake sekrup, hardware, sworo seru lan kanopi kanggo tandha metu.Lan kanggo lampu darurat, sekrup kalebu.

Apa angel nginstal lampu darurat lan tandha metu?

Ora, gampang banget, mung 3 menit.Yen sampeyan ora ngerti carane nginstal, pls bebas hubungi kita.Kita bakal ngirim instruksi manual.

Apa wektu pangiriman sampeyan?

Wektu pangiriman kira-kira 30-35 dina sawise nampa pembayaran simpenan.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kanggo conto, kita bakal menehi saran supaya sampeyan mbayar liwat Paypal.Minangka kanggo pesenan resmi, kita ndhukung T / T 50% pembayaran simpenan advance lan 50% pembayaran imbangan sadurunge pangiriman.

Apa cara transportasi sampeyan?

Kita bisa nyedhiyakake pengiriman kanthi segara, udhara, ekspres dll. Iku gumantung saka kabutuhan pelanggan.

Apa sampeyan nawakake diskon volume?

Ya, kita bisa menehi diskon yen jumlah pesenan luwih saka 500pcs.

Apa sampeyan nawakake produk tambahan sing ora ditampilake ing situs web sampeyan?

Ya, kita nindakake.Yen sampeyan mbutuhake item liyane, kabari kita.Kita pengin ngutip kanggo referensi sampeyan.

Apa cara paling cepet aku bisa ngubungi sampeyan?

Whatsapp/Wechat: 008615338769965

E-mail: ck12@szchinaok.com

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


Whatsapp
Kirimi Email