Katentuan & Kebijakan Privasi

SASALUXKatentuan Pangginaan supados langkung Service lan Kebijakan Privasi

SASELUX menehi akeh keuntungan kanggo pelanggan sing mbutuhake nuduhake informasi pribadi saka pelanggan.SASALUX setya njaga kabeh lan kabeh informasi pribadhi sing diklumpukake saka individu sing ngunjungi situs web kita lan nggunakake fasilitas lan layanan online kanthi akurat, rahasia, aman lan pribadi.Mulane, persetujuan Kebijakan Privasi iki bakal ditrapake kanggo SASALUX, lan kanthi mangkono bakal ngatur kabeh koleksi lan panggunaan data kasebut.Liwat panggunaan https://www.sasitisfi.com/, sampeyan ing kene setuju karo prosedur data ing ngisor iki sing ditulis ing persetujuan iki.

Informasi Dikumpulake

Situs web iki ngumpulake macem-macem jinis informasi, kalebu:

(a) Informasi sing diwenehake kanthi sukarela sing bisa uga kalebu jeneng, alamat, alamat email, lan sapiturute, sing bisa digunakake nalika sampeyan tuku produk lan/utawa layanan lan ngirim layanan sing dijaluk.

(b) Informasi diklumpukake kanthi otomatis nalika ngunjungihttps://www.sasitisfi.com/

Mangga yakin manawa situs iki mung bakal ngumpulake informasi pribadhi sing kanthi sengaja lan kanthi sengaja diwenehake kanthi cara survey, formulir anggota sing wis rampung, lan email.Tujuan situs iki kanggo nggunakake informasi pribadhi mung kanggo tuku sing dijaluk lan panggunaan tambahan sing diwenehake khusus ing situs iki.

Panganggone Informasi sing Dikumpulake

SASELUX bisa ngumpulake lan bisa nggunakake informasi pribadhi kanggo mbantu ing operasi situs web kita lan kanggo njamin pangiriman layanan sing sampeyan butuhake lan njaluk.Kadhangkala, kita bisa uga kudu nggunakake informasi sing bisa dingerteni pribadhi minangka sarana kanggo menehi informasi babagan produk lan/utawa layanan liyane sing kasedhiya kanggo sampeyan saka www.sasitisfi.com.SASELUX uga bisa sesambungan karo sampeyan babagan ngrampungake survey sing ana gandhengane karo pendapat sampeyan babagan layanan saiki utawa potensial ing mangsa ngarep sing bisa ditawakake.

Batal langganan utawa Opt-Out

Kabeh pangguna lan / utawa pengunjung menyangwww.sasitisfi.comsitus web duwe pilihan kanggo mungkasi nampa komunikasi saka kita lan / utawa duwe hak kanggo mungkasi nampa komunikasi liwat buletin.Saben buletin sing dikirim menyang sampeyan ngemot tombol otomatis kanggo mandheg langganan situs web kita.Yen sampeyan pengin nindakake iki, mung tindakake pandhuan ing mburi sembarang e-mail dikirim liwat sistem iki.Nanging, priksa manawa sampeyan ngidini e-mail transaksional yen sampeyan pengin pesen saka kita ing mangsa ngarep.Yen ora, informasi pesenan penting utawa pitakonan karo file sampeyan ora bakal dikirim menyang sampeyan.

Owah-owahan ing Agreement Kebijakan Privasi

Amarga owah-owahan teknologi lan syarat marketing, SASELUX nduweni hak kanggo nganyari lan/utawa ngganti syarat privasi kita ing mangsa ngarep.Yen sawayah-wayah SASELUX mutusake kanggo nggunakake informasi sing bisa dingerteni pribadi ing file, kanthi cara sing beda banget karo sing dicritakake nalika informasi kasebut wiwitane diklumpukake, pangguna bakal dilaporake kanthi cepet liwat email.Pangguna ing wektu kasebut kudu duwe pilihan kanggo ngidini panggunaan informasi kasebut kanthi cara sing kapisah utawa ora.

Ditampa Ketentuan

Liwat panggunaan situs web iki, sampeyan nampa syarat-syarat lan kahanan sing ditemtokake ing Perjanjian Kebijakan Privasi kasebut.Yen sampeyan ora setuju karo samubarang syarat iki, sampeyan kudu ngempet saka nggunakake luwih utawa akses menyang situs iki.Kajaba iku, sampeyan terus nggunakake situs web kita sawise ngirim nganyari utawa owah-owahan ing syarat lan katemtuan kita tegese sampeyan setuju lan ditrima kanggo owah-owahan kasebut.

Hubungi Kita

If you have any questions or concerns about this Privacy Policy Agreement, please feel free to reach us via e-mail at ck12@szchinaok.com.


Whatsapp
Kirimi Email