KONTAK KAMI

Kita ngarep-arep bisa sesambungan karo sampeyan, lan mula kita wis nggawe langkah pisanan kanthi gampang.Mangga isi formulir iki lan kirim menyang kita.Kita banjur bakal hubungi sampeyan sanalika bisa.

T:+86-15338769965(Whatsapp/Wechat)

+86-18926510641(Whatsapp/Wechat)

F: 0086-755-23739055

E-mail:ck12@szchinaok.com

               ck6@szchinaok.com

Alamat: No.9038, Yikang, Huarong Road, Dalang, Distrik Longhua, Shenzhen, China

Formulir kontak

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita


Whatsapp
Kirimi Email