US Standard Commercial LED Emergency Exit Sign Lighting

Paramèter

Nomer Model: CR-7037
Perumahan ABS termoplastik injeksi
Tegangan Input: 120/277V
Konsumsi daya: maks. 4W
Output: 1W maks.
Baterai Nikel Kadmium 1.2V
Wektu pangisian daya: 24 jam
Wektu discharge: 90 menit
Suhu operasi: 0°C~40°C
Ukuran: 295*207.8*116mm


Detail Produk

Tag produk

Warna Pilihan

exit emergency lights3
exit emergency lights2

Katrangan rinci

① [Rega apik & Kutipan Cepet] SASALUX nyedhiyakake rega pabrik karo MOQ50PCS.Lan kita bakal ngirim penawaran sajrone 1 jam sawise nampa pitakon sampeyan.

② [Instalasi Gampang] Sisih siji utawa kaping pindho, Pemasangan universal: Pemasangan sisih, Pemasangan langit-langit lan pemasangan ing tembok kanthi lampu metu darurat sing dipimpin kanopi.Lampu tandha metu darurat cocok kanggo Lokasi Lembap ing njero ruangan, nanging ora udan lan garing.Suhu operasi yaiku 0-40 derajat Celsius.

③[Long Lasting] Ijo neon padhang mimpin kanggo ndhukung tandha metu kanggo umur luwih saka 50.000 jam lan katon saka nganti 100 kaki adoh.Lampu LED SMD tahan lama kanthi saklar tes lan lampu indikator pangisian daya.

④ [Sumber Daya Kuat] Baterei cadangan nikel kadmium nyedhiyakake luwih saka 90 menit nalika listrik mati.Wektu ngisi daya yaiku jam 24. Baterei sing bisa diganti digunakake ing lampu tandha metu darurat sing dipimpin bisa diisi ulang AC 120 / 277V luwih saka 300 kali.

⑤ [Kualitas & Layanan sing Dijamin] Produk iki digawe saka omah ABS termoplastik injeksi.Dadi tahan geni banget.Saben bagean tandha metu darurat bakal dicenthang sadurunge dikirim menyang sampeyan.We nyedhiyani produk kualitas dhuwur ing prices terjangkau dijamin dening babar pisan 5 taun lan support sawise-sales profesional.We nyedhiyani layanan OEM kanggo sampeyan.Kita bisa ngatur paket lan logo.Ana biaya tambahan kanggo iki.Nanging yen jumlah pesenan sampeyan cukup gedhe, iki gratis.

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email