Darurat Remote Head-Double Heads

Paramèter

Perumahan ABS termoplastik injeksi

Tegangan Input: 3.6-24V

Konsumsi daya: N/L

Output: 3W maks.

Ora baterei

Waktu pengisian: N/L

Wektu discharge: N/L

Suhu operasi: 0°C~40°C

Ukuran: 124.5 * 143.58 * 174.68 mm


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

①Remote profil rendah iki dirancang nganggo kepala lampu dobel sing bisa diatur kanthi lengkap.Iki cocog kanggo dipasang ing njaba ruangan ing ndhuwur lawang lan pas liyane sing nyenyet ing dhuwur sing dipasang ing ngisor.

②Remot tahan cuaca (WP) yaiku, termoplastik tahan benturan dhuwur, disegel lan ditutupi gasket, rampung putih kanthi kepala lampu sing bisa diatur kanthi lengkap.Digunakake ing wilayah sing lembab lan udan.

③Remot iki kompatibel karo unit lampu darurat.

④Rega pabrik grosir.

⑤1.5W total, LED putih saben sirah lampu.Kanggo nggunakake baterei 3.6-24V.

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email