Emergency LED Exit Lighting Combo

Paramèter

Nomer Model: CR-7082
Perumahan ABS termoplastik injeksi
Tegangan Input: 120/277V
Konsumsi daya: maks. 3.5W
Output: 4W maks.
Baterai Nikel Kadmium 3.6V
Wektu pangisian daya: 24 jam
Wektu discharge: 90 menit
Suhu operasi: 0°C~40°C
Ukuran: 500*184.5*108.34mm


Detail Produk

Tag produk

Warna Pilihan

exit combo2

Katrangan rinci

① [Rega apik & Kutipan Cepet] SASALUX nyedhiyakake rega pabrik karo MOQ50PCS.Lan kita bakal ngirim penawaran sajrone 1 jam sawise nampa pitakon sampeyan.

② [Gampang Dipasang] Lampu tandha metu darurat bisa dipasang ing langit-langit utawa tembok.Kabeh aksesoris bakal disiapake kanggo sampeyan.Iki digunakake ing kahanan lembab, nanging ora udan, lan garing;suhu operasi 0-40 derajat Celsius.Yen sampeyan ora ngerti carane nggunakake, pls hubungi kita.

③ [Lampu LED Exit Profesional] Kombo lampu tandha metu darurat dibangun ing cadangan baterei kadmium 3.6V Nikel kanggo operasi darurat minimal 90 menit kanggo wektu ngisi daya lengkap, lokasi lembab njero ruangan 0 ℃ -40 ℃ kadhaptar.Perlu 24 jam kanggo ngisi daya.

④ [50000 Jam Umur] 50000 jam umur lan 300 kaping kanggo cyclic pangisian daya, serep baterei bisa ngisi ulang kanggo 300 kaping lan bisa kanggo 27000 menit paling.Garansi 5 taun kanggo komponen listrik lan omah, garansi 2 taun kanggo baterei.Peralatan cahya darurat profesional sing dipercaya.

⑤ [Aplikasi & Layanan] Kombo Lampu Tandha Emergency EXIT LED bisa digunakake ing sirkuit 120V / 277V, minangka lampu omah, komersial lan industri, sampurna kanggo lorong, koridor, rumah sakit, apartemen, mall, supermarket, sekolah, hotel , restoran, warehouses, bangunan kantor, etc. We nyedhiyani layanan OEM.Kita bisa ngatur produk kanggo sampeyan.

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email