UDC Utawa Tandha Metu Darurat Dioperasikake Baterei

Paramèter

Perumahan ABS termoplastik injeksi

Tegangan Input: 120-347V

Konsumsi daya: maks. 5W

Ooutput: 3.5W maks.

Baterai Nikel Kadmium 3.6V

Wektu pangisian daya: 24 jam

Wektu discharge: 90 menit

Suhu operasi: 0°C~40°C

Ukuran: 346 * 230 * 59 mm


Detail Produk

Tag produk

Katrangan rinci

①[Cerita SASELUX] Minangka merek kabeh-kabeh, SASELUX wis melu pangembangan, produksi, adol lan layanan produk lampu lan listrik kanggo pasar ing saindenging jagad.Kita njaga standar sing dhuwur kanggo kabeh produk kanthi nyoba kanggo mesthekake kinerja lan lingkungan sing paling apik.Saiki, kita kene kanggo sampeyan, kanthi produk paling apik lan rega sing kompetitif.

② [50000 Jam Umur] 50000 jam umur lan 300 kaping siklus biaya minangka kaluwihan saka tandha metu sing dipimpin.Baterei serep bisa ngisi ulang kaping 300 lan paling ora 27000 menit.Garansi 5 taun kanggo komponen listrik lan omah, garansi 2 taun kanggo baterei.Iku pancene peralatan cahya darurat profesional dipercaya.

③[Profesional LED Exit Sign Lighting] 120V-347V AC operasi voltase ganda universal.Perumahan ABS termoplastik injeksi.Ultra padhang abang lan ijo mimpin.Dibangun ing baterei 3.6V Nikel kadmium kanggo operasi darurat minimal 90 menit, maksimal 24 jam kanggo wektu ngisi daya lengkap, 0 ℃ -40 ℃ lokasi lembab njero ruangan dioperasikake.

④ [Aplikasi Wide] Tandha metu geni bisa digunakake ing sirkuit 120V / 347V, minangka lampu omah, komersial lan industri, sampurna kanggo lorong, koridor, rumah sakit, apartemen, gréja, mall, supermarket, sekolah, hotel, pub , restoran, gudang, gedung perkantoran, lsp.

⑤ [Dijamin Kepuasan 100%] Saben tandha metu darurat sing dipimpin bakal ngliwati pemeriksaan kualitas sing ketat sadurunge dikirim, kita yakin manawa sampeyan bakal kepenak karo peralatan lampu darurat, yen sampeyan duwe masalah babagan produk, tim layanan kita bakal mangsuli ing 24 jam.




Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email