Combo Exit Darurat Kepala Luwes sing bisa diatur

Paramèter

Nomer Model: CR-7085
Perumahan ABS termoplastik injeksi
Tegangan Input: 120/277V
Konsumsi daya: maks. 1.2W
Output: 3W MAX
Baterai Nikel Kadmium 3.6V
Wektu pangisian daya: 24 jam
Wektu discharge: 90 menit
Suhu operasi: 0°C~40°C
Ukuran: 400*182*45mm


Detail Produk

Tag produk

Warna Pilihan

exit combo emergency light

Katrangan produk

① [Rega apik & Kutipan Cepet] SASALUX nyedhiyakake rega pabrik karo MOQ50PCS.Lan kita bakal ngirim penawaran sajrone 1 jam sawise nampa pitakon sampeyan.

② [Umur & Iluminasi] Umur kombo tandha metu iki yaiku 50000 jam.Baterei kanggo serep sing digunakake ing tandha metu darurat iki bisa diisi ulang kaping 300 lan paling ora 27000 menit.Saben pangisian daya lengkap bisa tahan luwih saka 90 menit.Lampu sirah produk iki bisa diputer ing arah sing dikarepake.Lan saben sirah dilengkapi SMD LED padhang, bisa cahya munggah 100 langkah adoh.Cocog kanggo Lokasi Lembap ing njero ruangan, nanging ora udan.

③ [Instal Gampang]Kombo iki bisa dipasang ing tembok utawa langit-langit.Kita bakal nyiapake kabeh peralatan kanggo instalasi.

④ [Kualitas Tinggi]Kombo lampu metu darurat digawe saka omah ABS termoplastik injeksi.Ora bakal tuwa sawise pirang-pirang taun.Saben bagean produk bakal dipriksa sadurunge dikirim.Tombol tes lan indikator wis diuji kaping 2000.

⑤ [Layanan]Layanan OEM:

♥ Printing logo ing produk

♥ Warna awak produk kustomisasi

♥ Kotak khusus (packing) printing

♥ Werna cahya sing disesuaikan

Kabeh layanan ing ndhuwur bakal ngasilake biaya tambahan.Biaya bakal beda-beda miturut jumlah pesenan lan syarat kustomisasi.Yen jumlah pesenan sampeyan cukup gedhe, iki bakal gratis.

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email