Lampu Darurat Twin Spot Populer Ing Filipina

Paramèter
Nomer Model: CK-170
Bahan: cold rolled steet sheet Input
Tegangan: 220V 50Hz Daya
konsumsi: 2*2 W
Baterei: Baterei Lithium
Wektu pangisian daya: 20 jam
Wektu discharge: luwih saka 3 jam
Suhu operasi: 0°C~40°C
Ukuran: 270*80*300 mm
Garansi: 2 taun

Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

①[LIGHTING DIPERCAYAI] Cahya elit cocog kanggo lampu daya serep darurat utawa keamanan ing wilayah komersial, kayata area kolam renang, dek parkir, lorong, kantor, lan liya-liyane.Padha aman digunakake ing panggonan sing lembab.

② [EFISIEN ENERGI] Ngandhut sistem LED sing kuat kanggo umur 5 taun kanthi irit energi, ditambah baterei lithium sing bisa digunakake nganti 180 menit yen ana mati utawa mati listrik.

③ [MATERIAL TAHAN LAMA] Digawe saka lembaran baja sing digulung adhem sing mesthi tetep kuat lan fungsional tanpa gagal sajrone siklus urip.

④[GAMPANG DIINSTAL] Ora perlu kringet amarga proses instalasi sing cepet lan gampang sing otomatis njepret.Dilengkapi saklar self-test kanggo gampang ngawasi kegagalan baterei / pangisi daya.

⑤[SPESIFIKASI] Nawakake voltase dual input AC 110/240V lan 4 watt.

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email