Tandha Exit Darurat LED sing bisa diisi ulang

Paramèter

Nomer Model: CR-7008M

Perumahan ABS termoplastik injeksi

Tegangan Input: 220-240V

Konsumsi daya: maks. 3W

Ooutput: 1W maks.

Baterai Nikel Kadmium 3.6V

Wektu pangisian daya: 24 jam

Wektu discharge: 90 menit

Suhu operasi: 0°C~40°C

Ukuran: 310*257*110 mm


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

①[50000 Hours Lifetime] Baterei serep sing digunakake ing tandha metu komersial iki bisa diisi ulang nganti 300 kaping lan paling ora 27000 menit.Saben pangisian daya lengkap bisa digunakake paling ora 90 menit, sawetara modul bisa tahan 180 menit.Lan umur tandha metu iki 50000 jam.

② [Kualitas dhuwur] Tandha metu sing dipimpin iki digawe saka bahan termoplastik.Iki ora bakal tuwa sawise nggunakake wektu sing suwe lan njamin kekuwatan saben struktur sajrone instalasi lan perakitan.Tombol test sing digunakake ing tandha metu iki wis ngalami 1000 tes kanggo mesthekake yen tandha metu cahya bisa kanthi otomatis murup nalika daya mati, lan tombol test ora bakal gagal sawise daya bali.

③ [Garansi 5 Taun] Kita janji garansi 5 taun kanggo bagean listrik lan omah, garansi 2 taun kanggo baterei.Yen tandha metu darurat duwe masalah sawise tuku, pls bebas hubungi kita.Kita bakal mriksa alasan kanggo sampeyan lan nawakake layanan sawise-sale kanggo ngatasi masalah sampeyan.

④ [Rampung Rampung ing 5 Mins] Tandha metu cocok kanggo dipasang ing tembok utawa langit-langit.Tas sing pas bakal ana ing paket kasebut, kalebu krenjang, sekrup, film lan manual instalasi.Dadi gampang banget kanggo nginstal lampu metu.Yen sampeyan isih ora ngerti carane nginstal, pls bebas hubungi kita.We mulang sampeyan.

⑤ [Rega apik & Kutipan Cepet] SASALUX nyedhiyakake rega pabrik karo MOQ50PCS.Lan kita bakal ngirim penawaran sajrone 1 jam sawise nampa pitakon sampeyan.

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Whatsapp
    Kirimi Email