Recessed LED Emergency Downlight Kanggo pasar AU

Paramèter

Non-maintained Recess dipasang Emergency LED Down Light kanggo koridor.
Kang digunakake digunakake ing aplikasi cahya kanggo koridor.
CHIP LED kanthi lensa kualitas apik
Serep baterei kualitas paling dhuwur - Lithium Iron Phosphate (LiFePO4)
Efisiensi cahya LED: 100lm/W
Total 3W.
Ukuran: 2.5"/4"
Aksesori: saklar tes lan indikator pangisian daya
Werna: Putih / Ireng
Garansi lengkap 2 taun


Detail Produk

Tag produk

Katrangan rinci
① [Kualitas Inovatif] Lampu mudhun darurat sing dipimpin apik banget kanggo disentuh kanthi teknologi lampu pinggir sing ngilangi panas, kanthi cahya terus-terusan ing permukaan.Iki disetujoni dening standar SAA kanggo Australia.Sensor tutul kanggo "test gampang" daya serep baterei darurat.Kualitas apik banget lan durasi darurat yaiku 2 jam.

② [Siap Darurat] Langit-langit sing dipimpin lampu mudhun darurat nggabungake LED sing kuat karo daya serep baterei sing wis terintegrasi kanggo nyedhiyakake 120 menit cahya tanpa gangguan nalika daya mati.Serep baterei sing dibangun tegese ora ana instalasi pasar lan tombol tes terpadu ndadekake pamriksa rutin dadi gampang.

③[Instalasi Gampang] Lampu LED ultra tipis dipasang kanthi rong klip sisih mburi sing pas tekanan - ora perlu dipasang kaleng ing langit-langit.Sampurna kanggo instalasi lembab lan soffit.Cahya, driver, lan baterei serep kabeh bisa dicopot.

④ [Maneka warna] Lampu mudhun darurat iki digunakake ing ruang tamu, lorong, pawon lan jedhing), hotel, perpustakaan, kantor, garasi, lan area kerja.Dirating lembab lan cocok kanggo instalasi jedhing.

⑤ [Merek Reliable] SASELUX njamin kualitas kanthi bahan lan garansi pengerjaan limang taun (wiwit tanggal pangiriman).Garansi kalebu output cahya, stabilitas warna, kinerja driver, lan finish fixture.

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email