Lampu Darurat Kebakaran LED ruangan Kanthi Awak Aluminium

Paramèter

* Nomer Model: CR-7054

* Housing aluminium Die-cast

* Lensa polikarbonat lan reflektor pangilon

* Proteksi IP65

* Tegangan Input: 120-277VAC 60Hz

* Konsumsi Daya: maks. 4.8W

* Output: LED COB Super padhang 12W

* 1000lm kanggo mode umum

* 190lm kanggo mode darurat

* Baterai Nikel Kadmium 4.8V 1800mAh

* Wektu serep: > 90 menit

* Wektu pengisian: 24 jam

* Proteksi Overcharge & Over-discharge

* Wektu konversi: <0.2 detik

* Suhu operasi: 0 ~ 40 ° C

* Ukuran: 265*160*98 mm


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

①[LIGHTING sing bisa dipercaya] Padhang sing cocog kanggo lampu daya serep darurat utawa keamanan ing wilayah komersial, kayata area kolam renang, dek parkir, lorong, kantor, lan liya-liyane.Padha aman digunakake ing panggonan sing lembab.

②[EFISIEN ENERGI] Ngandhut sistem LED sing kuat kanggo umur 10 taun kanthi irit energi, ditambah baterei nikel-kadmium sing bisa digunakake nganti 90 menit yen ana mati utawa mati listrik.

③ [MATERIAL TAHAN LAMA] Kalebu refraktor prismatik kanthi tutup aluminium die-cast sing ditutup lan ditutupi kanthi tutup bubuk tembaga peteng

④[GAMPANG DIINSTAL] Ora perlu kringet amarga proses instalasi sing cepet lan gampang sing otomatis njepret.Dilengkapi switch self-test anti banyu kanggo gampang ngawasi kegagalan baterei / pangisi daya.

⑤SPESIFIKASI: Ngasilake 1280 lumens kanggo madhangi 5500K padhang kanthi 2 LED (3 watt/saben; 310 lumen ing darurat)

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email