Kabar

  • Kepiye cara nginstal Lampu Darurat Trek?Pls Deleng Kene!

    Lampu Trek LED Darurat SASELUX * CHIP LED Philips LUXEON 5050 kanthi lensa kualitas apik-Klasifikasi D63 * Cadangan Baterei berkualitas tinggi-Lithium ron Phosphate (LiFePO4) *Total 3W *Sistem rel kabel 3 phase-4 *Saklar tes lan indikator pangisian daya *Putih/ warna ireng *Auto-tes...
    Waca liyane
  • Diskusi babagan aplikasi lampu darurat geni ing bangunan

    Sumber: China Security World Network Lampu darurat geni minangka bagéyan penting kanggo mbangun komponen lan aksesoris proteksi geni, kalebu lampu darurat geni lan lampu tandha darurat geni, uga dikenal minangka lampu darurat geni lan indikasi evakuasi ...
    Waca liyane
  • Apa fungsi lampu darurat?

    1. Lampu darurat utamane digunakake ing urip saben dina.Padha uga bisa digunakake ing kahanan darurat.Lampu darurat lampu darurat dipérang dadi lampu tandha metu, lampu darurat bulkhead lan lampu darurat titik kembar.2. Fungsi lampu darurat kebakaran i...
    Waca liyane
  • Kanthi bathi reged 40%, apa lampu darurat cerdas bisa dadi samudra biru anyar sabanjure?

    Lampu darurat lan industri evakuasi cerdas wis nyebabake pangembangan kanthi cepet.Pernyataan serius babagan nyetak ulang artikel asli situs web kita kanthi sengaja lan kanthi sengaja mbusak tembung saka Senior Engineer LED Miturut laporan kasebut, Bluebird ...
    Waca liyane
  • Lampu darurat minangka penghalang keamanan umum ing China

    Lampu darurat minangka fasilitas safety penting kanggo bangunan umum modern lan bangunan industri.Iku raket banget karo safety pribadi lan safety bangunan.Yen ana geni utawa bencana liyane ing bangunan lan gangguan listrik, lampu darurat nduweni peran penting ...
    Waca liyane
  • New LED Exit Sign For The Middle East Market

    Tandha Exit LED Anyar Kanggo Pasar Timur Tengah

    Dear saben kanca SASALUX, Saiki kita pengin ngenalake tandha metu anyar kanggo Pasar Timur Tengah.Lembar data sing diterusake: Perumahan ABS termoplastik cetakan injeksi UL-94V-0 peringkat nyala, tahan geni Tegangan Input: 220-240V Konsumsi daya: maksimal 3W.Output: 1 W...
    Waca liyane
  • Chinese Spring Festival is coming!

    Festival Musim Semi Cina teka!

    Hi every friend, Chinese spring festival is coming. Our holiday is from 1.22 to 2.8.  If you have any question during this time, pls send email to ck12@szchinaok.com. I will reply you at any time. On the occasion of the New Year, may SASELUX extend to you and yours our warmest greetings. Wishing ...
    Waca liyane
  • Outdoor LED Emergency Light-Private Model

    Outdoor LED Darurat Lampu-Private Model

    Hello everyone!Kita pengin ngenalake lampu darurat ruangan sing dipimpin.Pls mriksa info liyane minangka nderek: FITUR * Housing aluminium Die-cast * Lensa polikarbonat lan reflektor pangilon * rating api UL-94V-0, tahan geni * Proteksi IP65 * Tegangan Input: 120-277VAC 60Hz...
    Waca liyane
  • SASELUX-Lampu Metu Darurat Kanthi Serep Baterei

    SASELUX duwe spesialisasi ing lampu darurat sing dipimpin luwih saka 10 taun.Lan kita wis entuk akeh klien gedhe, kayata Eaton, Amazon, lan Naffco.Kita duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake lan ngedol, layanan OEM lan ODM sing diwenehake.Model ing ngisor iki populer banget ing Peru: Cetakan injeksi ...
    Waca liyane
  • Waterproof LED Twin Spot Emergency Light For UK Market

    Lampu Darurat Titik Kembar LED Waterproof Kanggo Pasar UK

    Hallo sederek!Kita pengin ngenalake lampu metu darurat ing ngisor iki kanthi serep baterei kanggo sampeyan.Parameter Tegangan Input: 220-240V AC 50/60Hz Bahan: PC Daya Output AntiFire: 2X3W Wektu Ngisi daya: 24 jam Wektu Isi Ulang: 24 jam Baterei: Baterei Ni-Cd 3.6V 4.5Ah O...
    Waca liyane
  • How to install exit sign?

    Carane nginstal exit sign?

    Sawise tuku tandha metu, bisa uga sampeyan ora ngerti carane nginstal.Saiki warta iki bisa mbantu sampeyan carane nginstal.Pls mbayar manungsa waé kanggo langkah ing ngisor iki.SAFEGUARDS PENTING MACA lan tindakake kabeh instruksi safety 1. Priksa diagram sak tenane sadurunge miwiti.2. Kabeh sambungan listrik ...
    Waca liyane
  • Merry Christmas To You!

    Sugeng Natal Kanggo Sampeyan!

    Sugeng rawuh, SASALUX ngaturaken sugeng riyadi ing mangsa liburan mbesuk lan ngaturaken Sugeng Natal lan Taun Anyar kanggo sampeyan lan kulawarga.Kita uga pengin njupuk kesempatan iki kanggo matur nuwun kanggo bisnis lan dhukungan ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2
Whatsapp
Kirimi Email