LED Darurat Twin Spot Light 2 x 3W IP65 Self Test Fungsi

Paramèter

Tegangan Input: 220-240V AC 50/60Hz

Bahan: PC AntiFire

Daya Output: 2X3W

Wektu pangisian daya: 24 jam

Wektu ngisi daya: 24 jam

Baterei: Ni-Cd baterei 3.6V 4.5Ah

Proteksi over-discharge: Ya

Wektu darurat: luwih saka 3 jam

IP Kelas: 65

Ukuran: 310*325*72mm


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

①CAHAYA sing bisa dipercaya: Cahya elit sing cocog kanggo lampu daya serep darurat utawa keamanan ing wilayah komersial, kayata area kolam, dek parkir, lorong, kantor, lan liya-liyane.Padha aman digunakake ing panggonan sing lembab.

②EFISIEN ENERGI: Ngandhut sistem LED sing kuat kanggo umur 10 taun kanthi irit energi, ditambah baterei nikel-kadmium sing nyedhiyakake180menit nggunakake lengkap yen ana mati utawa mati listrik.

③BAHAN Awet: Digawe saka polikarbonat sing tahan korosi, UV-stabil lan PC AntiFire sing mesthi tetep kuat lan fungsional tanpa gagal sajrone siklus urip.

④GAMPAH DIINSTAL: Ora perlu kringet kanthi proses instalasi sing cepet lan gampang sing otomatis njepret.Dilengkapi saklar self-test kanggo gampang ngawasi kegagalan baterei / pangisi daya.

⑤SPESIFIKASI: Nawakake voltase dual 220/240 AC input lan 15-ultra padhang LED putih ing 3 watt.

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email