Lampu Serep Baterei Darurat LED

Ringkesan produk
Lampu cadangan darurat dilengkapi 12PCS SMD LED.Wis sawetara voltase amba banget: 120-277V.Output maksimal 2.4W.Lan durasi darurat luwih saka 90 menit sawise nesu listrik.Kita bisa nggunakake ing panggonan sing lembab, ora udan.Umur urip 50000 jam.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

* Nomer Model: CR-7012

* Perumahan ABS termoplastik injeksi

* Pemasangan tembok

* Tegangan Input: 120-277VAC 60Hz

*Super padhang SMD LED 2x1.2W

* Baterai Nikel Kadmium

* Tombol tes lan lampu indikator daya

* Wektu serep: ≥90 menit

* Wektu konversi: <0,2 detik

* Kelas IP: IP20

* Isolasi: II, Range: 80m²

* Suhu operasi: -10 ℃ ~ 40 ℃

* Proteksi Overcharge & Over-discharge

* Ukuran: 260.8 x 105 x 59.2 CM

emergency battery backup lights2

Packing

36*27.8*24CM

10 PCS/CTN

GW: 6,35 KG

NW: 6,00 KG

Katrangan rinci

① [Murah & Kualitas Tinggi] Lampu darurat digawe saka omah termoplastik cetakan injeksi kanthi bahan teknik.Ora gampang rusak nalika kedadeyan sing kedadeyan.Lan rega kita kompetitif.

② [Baterei Awet] Baterei kanggo serep sing digunakake ing lampu darurat iki bisa diisi ulang kaping 500 lan paling ora 45000 menit.Serep baterei bisa tahan luwih saka 90 menit sawise diisi daya lengkap.

③ [Gampang dipasang] Lampu darurat bisa dipasang ing tembok utawa langit-langit.Langkah-langkah instalasi prasaja.Kita bakal menehi sampeyan instruksi manual.Sampeyan bisa ngerti status lampu darurat liwat tombol test lan lampu indikator daya.Kabeh aksesoris kalebu.

④ [Garansi 5 taun] Kita janji garansi 5 taun kanggo bagean listrik lan omah, garansi 2 taun kanggo baterei.Yen sampeyan duwe pitakon babagan kualitas, hubungi kita.

⑤ [Pencahayaan Multi-Sudut] Kepala lampu LED bisa diatur lan tanpa glare.Keluwesan arah cahya ngidini sampeyan ngarahake lampu kanthi sudut meh 90 derajat.Lampu utama LED bisa langsung yen daya mati.

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email