Lampu Serep Baterei Darurat Mata Loro LED Kanthi Rega Pabrik

Paramèter

* Nomer Model: CR-7012

* Perumahan ABS termoplastik injeksi

* Pemasangan tembok

* Tegangan Input: 120-277VAC 60Hz

*Super padhang SMD LED 2×1.2W

* Baterai Nikel Kadmium

* Tombol tes lan lampu indikator daya

* Wektu serep: ≥90 menit

* Wektu konversi: <0,2 detik

* Kelas IP: IP20

* Isolasi: II, Range: 80m²

* Suhu operasi: -10 ℃ ~ 40 ℃

* Proteksi Overcharge & Over-discharge

* Ukuran: 260.8 x 105 x 59.2 CM


  • 300 pcs:7,8 USD/pc
  • 500 pcs:6,9 USD/pc
  • 1000 pcs:6,3 USD/pc
  • 2000 pcs:5.7 USD/pc
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katrangan rinci

    ① [Murah&Kualitas Tinggi] Lampu darurat digawe saka omah termoplastik cetakan injeksi kanthi bahan teknik.Ora gampang rusak nalika kedadeyan sing kedadeyan.Lan rega kita kompetitif.

    ② [Baterei Awet] Baterei kanggo serep sing digunakake ing lampu darurat iki bisa diisi ulang kaping 500 lan paling ora 45000 menit.Gawe serep baterei bisa tahan luwih saka 90 menit sawise diisi daya lengkap.

    ③ [Gampang dipasang] Lampu darurat bisa dipasang ing tembok utawa langit-langit.Langkah-langkah instalasi prasaja.Kita bakal menehi sampeyan instruksi manual.Sampeyan bisa ngerti status lampu darurat liwat tombol test lan lampu indikator daya.Kabeh aksesoris kalebu.

    ④ [Garansi 5 taun] Kita janji garansi 5 taun kanggo bagean listrik lan omah, garansi 2 taun kanggo baterei.Yen sampeyan duwe pitakon babagan kualitas, hubungi kita.

    ⑤ [Pencahayaan Multi-Sudut] Kepala lampu LED bisa diatur lan tanpa glare.Keluwesan arah cahya ngidini sampeyan ngarahake lampu kanthi sudut meh 90 derajat.Lampu utama LED bisa langsung yen daya mati.








    Pabrik Kita

    asdada (1) asdada (2) asdada (3)
    asdada (4) asdada (5) asdada (6)

    Pameran Kita

    asdad1 asdad2
    asdad3 asdad4

    Sertifikat kita

    Sertifikasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email