LED Commercial Emergency Exit Light Combo

Paramèter

Nomer Model: CR-7089
Perumahan ABS termoplastik injeksi
Tegangan Input: 120/277V
Konsumsi daya: maks. 3.5W
Output: 4W Maks.
Baterai Nikel Kadmium 3.6V
Wektu pangisian daya: 24 jam
Wektu discharge: 90 menit
Suhu operasi: 0°C~40°C
Ukuran: 463.4*184.2*68.6mm


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

① [Spesifikasi Rinci] Tandha metu darurat sing dipimpin digawe saka omah ABS termoplastik injeksi.Wis 120V / 277V operasi voltase dual.Lan output maksimal 4W.Kombo lampu tandha metu iki nduweni rong kepala sing bisa diatur. Sampeyan bisa muter sirahe menyang arah apa wae sing dikarepake.Lan saben sirah cahya dibangun ing SMD LED padhang, bisa cahya munggah 100 langkah adoh.Iku cocok kanggo panggonan lembab, nanging ora udan.

② [50000 Jam Umur] Baterei Nikel Kadmium 3.6V sing digunakake ing kombo lampu metu darurat iki mbutuhake 24 jam kanggo ngisi daya lengkap.Lan saben pangisian daya lengkap bisa tahan 90 menit kanggo operasi darurat.Umur tandha metu iki 50000 jam.

③ [Instalasi 3 Menit] Kombo lampu tandha metu iki minangka standar Amerika lan nyukupi syarat kode bangunan.Sampeyan bisa kanthi gampang ngliwati pemeriksaan pemadam kebakaran.Kajaba iku, tandha metu sing dipimpin iki gampang banget dipasang, mung butuh 3 menit.Bisa dipasang ing tembok lan langit-langit.Kabeh hardware lan aksesoris kalebu.

④ [Garansi 5 Taun] SASALUX nyedhiyakake garansi 5 taun kanggo komponen listrik lan omah lampu metu darurat sing dipimpin iki, lan garansi baterei 2 taun.

⑤ [Babagan SASELUX] Kanthi garansi 5 taun kanggo komponen listrik lan omah, SASELUX diajeni adhedhasar ing AS, nyedhiyakake produk kualitas kelas siji kanthi rega terjangkau sing didhukung dening para ahli. Kita njaga standar sing dhuwur kanggo kabeh produk kanthi nyoba kanggo mesthekake yen kinerja paling apik lan lingkungan safety.Kita kudu menehi layanan paling apik kanggo lampu metu darurat.

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email