Lampu Metu Darurat Kepala Luwes LED

Ringkesan produk
Loro kepala lampu darurat sing bisa diisi ulang iki duwe 12 SMD LED.Umure luwih saka 50000 jam.120-277V bisa digunakake kanggo cahya.Tingkat daya maksimal 3.5W.Dibangun ing 3.6V Ni-Cd baterei serep kanggo luwih saka 90 menit durasi darurat.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

* Nomer Model: CR-7033

* Perumahan ABS termoplastik injeksi

* Pemasangan tembok, pemasangan langit-langit

* Tegangan Input: 120/277VAC 60Hz

* Super padhang SMD LED 2x1.75W

* Baterai Nikel Kadmium

* Tombol tes lan lampu indikator daya

* Wektu serep: ≥90 menit

* Wektu konversi: <0,2 detik

* Kelas IP: IP20

* Isolasi: II, Range: 80m²

* Suhu operasi: -10 ℃ ~ 40 ℃

* Proteksi Overcharge & Over-discharge

* Ukuran: 339,5 x 115 x 94,8 mm

led emergency light3

Katrangan rinci

①[Pencahayaan Darurat] 120V-277V AC operasi voltase ganda universal, rating nyala 90V-0, perumahan ABS termoplastik injeksi.Lampu darurat iki dibangun ing baterei kadmium Nikel 3.6V kanggo operasi darurat minimal 90 menit.Suhu operasi yaiku -10 ℃ -40 ℃.

② [High Quality & Reasonable Price] Produk iki digawe saka omah ABS termoplastik injeksi.Kelas IP yaiku 20. Lan bisa digunakake ing lingkungan -10 ℃ ~ 40 ℃.Saben bagean wis diuji kaping 2000.Kualitas produk minangka sing paling penting, lan kapentingan pelanggan minangka pertimbangan nomer loro.Regane lumayan.Kita bakal menehi rega paling apik.

③ [Gampang dipasang] Produk iki gampang banget dipasang, mung sawetara menit.Pemasangan tembok lan langit-langit minangka cara kanggo nginstal.Kabeh fitting kalebu.Bakal ana manual kanggo sampeyan.Dadi aja kuwatir babagan carane nginstal.

④ [Sample&Shipping] Kita bisa menehi siji utawa rong conto sadurunge tuku.Nanging sampeyan kudu mbayar barang.Yen pesenan sampeyan wis ketemu syarat MOQ, pengiriman sampel bakal dibayar dening kita.Biasane, cara transportasi: kanthi udhara, segara lan ekspres.

⑤ [Aplikasi] Lampu darurat LED bisa digunakake ing gudang, hotel, restoran, bioskop, lsp.

commercial emergency light fixtures emergency battery backup lights emergency lighting led emergency light led emergency lights with battery backup two head emergency light

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email