Tur Pabrik

Proses Kontrol Kualitas

Mungkin sampeyan pengin ngerti yen pabrik kita rencana produksi kanthi bener kanggo pesenan pelanggan, kanthi nimbang tuku lan wektu timbal produksi, tenaga kerja, kapasitas sing kasedhiya, lan liya-liyane, lan duwe sarana kanggo ngatur produksi ing musim puncak lan yen pabrik njaga rekor apik ing - wektu pangiriman.Tim produksi kita duwe rencana mingguan miturut panjaluk penjualan lan kemampuan produksi, luwih saka 90% OTD wis diraih.

Pabrik nganakake kontrol proses Manufaktur liwat pamikiran adhedhasar resiko, contone, digawe parameter kontrol produksi, nggawe kontrol cocog tumindak etc. Nanging sawetara SMT reflow kontrol kurva suhu ora conducted uga.

Pabrik ngatur bahan, peralatan, mriksa inline (ing interval 2 jam), 100% mriksa mriksa visual lan tes kinerja miturut rencana.Nanging, 1, Lack noto kalibrasi kanggo sawetara kurva suhu reflow SMT line;2, Kurang noto tes kekandelan tempel solder lan mung gumantung tes kinerja produk;3, kanggo assembling line, ora ana bukti nuduhake yen IPQC bisa conducted pas wektune.

Pabrik ditetepake Manufaktur WI perlu lan SOP pengawasan, conto referensi etc kanggo ngontrol release produk, nanging minangka mirsani, sawetara document WI padha ora mbagekke kanggo wilayah ing situs, contone, dhaftar parameter torsi etc. Tim Quality nindakake pengawasan FAI saben produksi massal, kalebu. mriksa visual, mriksa CDF, tes fungsi etc.

QA nemtokake lan ngetrapake SOP FQC kanggo ngontrol inspeksi produk akhir, kalebu rencana sampling lan AQL, item lan metode inspeksi, proses disposisi nolak.Item inspeksi FQC kalebu mriksa visual, tes kinerja listrik, tes tuwa, tes daya, tes ukuran lsp. Rencana ORT tindakake panyuwunan pelanggan umume.

Sadurunge ngirim barang menyang pelanggan, kita bakal nindakake 100% inspeksi lan AQL Sampling Inspection Standard.


Whatsapp
Kirimi Email