Green Running Man Lighted Exit Sign Combo

Paramèter

Nomer Model: CR-7020A

Perumahan ABS termoplastik injeksi

Tegangan Input: 120/347V 60HZ

Konsumsi daya: maks. 6.5W

Ooutput: 3.6W maks.

Baterai Nikel Kadmium 3.6V

Wektu pangisian daya: 24 jam

Wektu discharge: 120 menit

Suhu operasi: 0°C~40°C

Ukuran: 346 * 230 * 59 mm

 


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

①【Rega sing apik & Kutipan Cepet】SASELUX nyedhiyakake rega pabrik karo MOQ50PCS.Lan kita bakal ngirim penawaran sajrone 1 jam sawise nampa pitakon sampeyan.
②【Instalasi Gampang】Sisih siji, gampang dipasang: Pemasangan langit-langit lan dipasang ing tembok kanthi aksesoris sing kalebu.Kombo lampu tandha metu darurat cocok kanggo lokasi lembab ing njero ruangan, nanging ora udan lan garing.Suhu operasi yaiku 0-40 derajat Celsius.
③【50000 Jam Umur】Ijo neon padhang kanggo ndhukung tandha metu wong mlaku luwih saka 50,000 jam umur lan katon nganti 100 kaki.Lampu LED SMD tahan lama kanthi saklar tes lan lampu indikator pangisian daya.Iku banget awet.
④【Sumber Daya Kuwat】Baterei serep nikel kadmium nyedhiyakake luwih saka 120 menit nalika listrik mati.Wektu ngisi daya yaiku jam 24. Baterei sing bisa diganti digunakake ing lampu tandha metu darurat sing dipimpin otomatis bisa diisi ulang 120 / 347V luwih saka 300 kali.
⑤【Kualitas & Layanan sing Dijamin】Lampu metu darurat wong mlaku iki digawe saka omah ABS termoplastik injeksi.Dadi tahan geni banget.Saben bagean tandha metu wong mlaku bakal dicenthang sadurunge dikirim menyang sampeyan.We nyedhiyani produk kualitas dhuwur ing prices terjangkau dijamin dening babar pisan 5 taun lan support sawise-sales profesional.We nyedhiyani layanan OEM kanggo sampeyan.Kita bisa ngatur paket lan logo.Ana biaya tambahan kanggo iki.Nanging yen jumlah pesenan sampeyan cukup gedhe, iki gratis.

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email