LED Track Dipasang Lampu Darurat

Paramèter

Mode operasi: Non-maintained

Suhu operasi: 0 ℃ ~ 50 ℃

Baterei: LiFePO4, 6.4V, 1.5AH

Monitor Pengisian: φ5mm LED hijau

Fasilitas Testing: Test-switch kanggo testing independen

Instalasi: Track dipasang (3 phase-4 kabel sistem rel)

Werna: Putih / Ireng

Fluks Cahaya: Lumileds, 5050, 2.7W-320LM / 3.5W-430LM

Sudut Lensa: 20°/30°/45°/140°

Sumber daya: 220-240 Vac, 50Hz/60Hz

Pangisi daya: Kanthi otomatis

Wektu ngisi daya: ≥16 jam

Garansi: 3 taun

Durasi Darurat : 3 jam


Detail Produk

Tag produk

LED Track Mounted Emergency Light

Katrangan rinci

✱5 taun garansi kanggo fitting trek darurat.

✱Lampu darurat trek LED mung operasi sing ora dijaga.

✱Lampu darurat LED mandhiri kanggo instalasi trek.

✱PC kandang tahan geni lan radiator panas alloy aluminium.

✱Baterei serep kualitas paling dhuwur - Lithium Iron Phosphate (LiFePO4 ).

installation of track em light_00

Pabrik Kita

asdada (1) asdada (2) asdada (3)
asdada (4) asdada (5) asdada (6)

Pameran Kita

asdad1 asdad2
asdad3 asdad4

Sertifikat kita

Certification


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
    Whatsapp
    Kirimi Email