Babagan SASELUX

Profil Perusahaan

SASELUX minangka pabrik profesional produk lampu darurat sing ana ing China, kalebu tandha metu, lampu darurat, driver darurat lan penggemar kemah.Kita wis nampa umpan balik sing apik saka para pelanggan.Supaya bisa ningkataké produk lan layanan sing luwih apik, kita rawuh ing Pameran Kanton, Pameran Frankfurt ing Jerman lan Pameran Hong Kong saben taun.Kita bisa entuk akeh pelanggan saben wektu.Anggere sampeyan duwe syarat, kita bisa nyedhiyani kutipan langsung!

Apa Pilih Kita

"Kejujuran, Keandalan, Inovasi, lan Enterprising" minangka nilai inti perusahaan kita wis nggawe perusahaan kita berkembang ing bidang Lampu Darurat kanggo wektu sing suwe lan entuk penghargaan.Kita tansah netepi strategi berorientasi pasar, terus ngoptimalake produk lan ningkatake teknologi.Kita wis setya nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas paling apik, rega sing kompetitif, lan layanan sing apik.Kita mesthi mriksa produk sadurunge dikirim.Yen ana masalah karo produk sawise nampa, sampeyan uga bisa hubungi kita kanggo mriksa.Proyek OEM lan ODM minangka sing paling apik.Yen pesenan cukup gedhe, kita bisa ngatur kemasan lan label produk kanthi gratis.Kita uga duwe pabrik gedhe dhewe.Ana 200 buruh ing pabrik kita.Mula ora usah kuwatir bab pasokan barang.

Tim perusahaan kita profesional lan sabar.Kita bisa ngatasi masalah pelanggan kanthi apik.Dadi yen sampeyan duwe pitakonan babagan produk, hubungi kita.Kanggo nggawe merek paling apik lan nambah layanan, kita terus nambah skala perusahaan lan nambah kompetensi inti.

Sembarang pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita!Sugeng rawuh pesen apa wae!


Whatsapp
Kirimi Email