Koleksi sing Ditampilake

Pambuka Pabrik

SASELUX khusus kanggo nggawe lampu darurat sing bisa diisi ulang lan tandha metu. Pabrik kita dununge ing kutha Xidian Ninghai. Xidian ing sisih kidul Kota Ningbo udakara 50km lan 40km saka Bandara Ningbo. Pancen trep kanggo ngunjungi pabrik.

Area bangunan pabrik yaiku 70000㎡. Nduweni 10 lini produksi. Lan saben baris bisa ngasilake produk 2000 pcs saben dina. Pabrik kasebut saiki nggunakake 600 buruh, kalebu 35 insinyur R&D kanggo 40 desain anyar saben taun. Iki duwe aset tetep USD 10 juta lan duwe output USD 60 yuta kanggo fiskal 2018. Pabrik kita duwe pengalaman luwih saka 19 taun ngrancang lan ngasilake tandha darurat lan tandha metu lan produk listrik liyane.

Manajer kita Pak Zhang lan kabeh staf ngucapake sugeng rawuh ing pabrik lan nggawe hubungan bisnis jangka panjang.

Ndeleng Liyane +