Koleksi Pilihan

Tim Kita

SASELUX minangka profesional Produsen lan eksportir produk lampu darurat, sing diprodhuksi ing pabrik China lan didol menyang macem-macem negara kanthi rega pabrik lan layanan sing puas..Kita mbantu nggawe lingkungan cahya sing padhang lan aman.

"Kejujuran, Keandalan, Inovasi, lan Enterprising" minangka nilai inti kita wis ngaktifake perusahaan kita kanggo berkembang ing lapangan cahya darurat kabeh wektu lan menang sawetara kaurmatan.Kita tansah netepi strategi berorientasi pasar, terus ngoptimalake produk lan ningkatake teknologi.Kita wis setya nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas paling apik, rega sing kompetitif, lan layanan sing apik.Tim kita profesional lan sabar.Kita bisa ngatasi masalah pelanggan kanthi apik.Dadi yen sampeyan duwe pitakonan babagan produk, hubungi kita.Kanggo nggawe merek paling apik lan nambah layanan, kita terus nambah skala perusahaan lan nambah kompetensi inti.

Kantor kita ing No.9038, Yikang, Huarong Road, Dalang, Longhua, Shenzhen, China.Manajer kita Pak Zhang lan kabeh staf kanthi becik nampani sampeyan ngunjungi perusahaan kita lan mbangun hubungan bisnis jangka panjang.

Ndeleng Liyane +
Whatsapp
Kirimi Email